Foto: Arkiv

Hobro forlænger med Høegh

Offensivspilleren bærer gult til udgangen af 2015.

Det nordjyske tophold i 1. division Hobro IK har i disse dage travlt med at forhandle og forlænge kontrakter. Flere spillere har kontraktudløb til nytår og med førstepladsen at forsvare skal klubben have det stærkest mulige mandskab i landets næstbedste række.

Mandag meddelte klubben, at man har skrevet kontrakt med Frederik Hammershøj og i dag tirsdag er det offensivspilleren Dennis Høegh, der har fået sin kontrakt forlænget. Han kom til klubben i midten af sidste sæson.

Høegh er 24 år gammel og har Superliga-erfaring fra AGF hvorfra han har 40 førsteholdskampe på CV'et.

- Vi er meget glade for, at Dennis Høegh har valgt at forlænge med os. Han startede sæsonen med nogle småskader, men har sidenhen spillet sig op og er nu ved at være oppe i gear. Vi har altid troet på potentialet i Dennis, og han har i flere kampe i denne sæson haft en afgørende betydning, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

- Denne kontakt var, hvad jeg håbede på, da jeg startede i Hobro efter min lange skadespause. Det var sådan set sidste skud i bøssen, så jeg er rigtig glad for det. Nu gælder det om at holde mig ude af skader, komme tættere på holdet og blive ved med at score mål. Konkurrencen om pladserne er blevet hårdere, da vi gennem sæsonen har fået styrket vores trup, siger Dennis Høegh om aftalen.