Foto: Dannie De Neergaard

Hobro forlænger med midtbaneprofil

Hobro IK har forlænget kontrakten med midtbanespilleren Jonas Damborg, som har været med til at føre klubben op i Superligaen.

Superliga-oprykkeren Hobro er i gang med at forme truppen til næste sæson. Fredag er klubben blevet enig med midtbaneprofilen Jonas Damborg om at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2018.

- Jeg er rigtig glad for den nye aftale, som også for mig er udtryk for, at jeg tror på projektet. Jeg håber, at jeg i første omgang kan være med til at sikre, at vi bliver i Superligaen og dernæst være med til at flytte klubben i den rigtige retning, så vi bliver fast etableret i ligaen, siger Jonas Damborg.

30-årige Jonas Damborg kom til Hobro IK fra Randers FC i sommeren 2011. Han har spillet 101 kampe for de blå-gule og har været med på den sidste del af klubbens fantastiske rejse, som kulminerede med oprykningen til Superligaen.

I Hobro glæder man sig over, at klubben også i fremtiden kan råde over midtbaneprofilen, som er en af de mest erfarne spillere på klubbens førstehold.

- Jonas Damborg er en ualmindelig vigtig spiller for holdet, og han har haft en meget stor rolle i den store fremgang vi har haft, siden Jonas kom til klubben i sommeren 2011. Man kan ikke have et fodboldhold uden den slags motorer, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hobro overvintrer på Superligaens syvendeplads med seks point ned til nedrykningsstregen.