LIGE NU:

Hobro har mere brug for sommerferie end nye spillere

- Et mentalt pusterum kommer kærkomment, siger Hobro-anfører Mads Justesen om sommeferien efter afklapsning.

Hobro har mere brug for ferie end for nye spillere efter en lang og opslidende sæson i Alka Superligaen.

Det mener anfører Mads Justesen, der er blandt de Hobro-spillere, der for første gang er i landets bedste række.

- Jeg skal da ærligt erkende, at jeg da også godt selv kan mærke, at det er fint nok, at vi nærmer os en periode, hvor vi lige får lov til at hvile hovederne.

- Det har været en hård første sæson i Superligaen for mange af os. Der har været meget fokus og mange hårde kampe, og når man så arbejder ved siden af, kan man da godt glæde sig til ferien, siger Mads Justesen.

Mandag virkede FC Nordsjælland langt mere friske og løbevillig, da Hobro tabte med 2-4 i Farum.

Hobro har allerede forstærket sig med Kasper Povlsen og Morten Beck Andersen, der begge tiltræder i sommerpausen, men træner Jonas Dal mener ikke, at truppen skal gennem en revolution, selvom nordjyderne har trukket store veksler på få spillere.

- Det handler måske om, at vi skal blive bedre til at benytte os af flere spillere, end vi har gjort. Der skal jeg også se indad, for jeg har hele tiden rost vores spillere yderst i truppen for deres indsatser, når de har fået chancen, siger Jonas Dal.

- Det skal ikke hedde sig, at vi skal ud og hente en masse nye spillere, for de spillere, vi har, har gjort det godt, når der har været skader og karantæner.

Jonas Dal kan godt forstå, hvis enkelte spillere mentalt trænger til ferie.

- At vi har reddet os gør, at spillerne kan puste lidt ud. Det kan vi bedre tillade os nu. Drengene har gjort et enormt stykke arbejde i denne sæson, og skulle vi tabe 0-10 i de sidste to kampe, er det stadig det positive, jeg vil se tilbage på.

- Vi er selvfølgelig skuffede hver gang, vi taber, men det, drengene har præsteret i år, er så kæmpestort.

- Det har været nogle lange måneder, og jeg kan faktisk heller ikke selv huske, hvornår jeg har haft ferie. Det samme gælder spillerne, så jeg kan godt forstå, at de begynder at være tunge i hovederne, siger Hobro-træneren.

Hobro mangler kampe mod OB og FC København, inden oprykkerne kan gå på sommerferie.