LIGE NU:

Hobro henter angriber i historisk klubskifte

Hobro IK har fredag skrevet klubhistorie. For første gang nogensinde har Superliga-oprykkerne betalt en overgangssum for en spiller.

21-årige Emil Berggreen vil for altid blive husket i Hobro IK, selvom den unge angriber endnu ikke har spillet et eneste minut for klubben. Berggreen er nemlig den første spiller nogensinde, Superliga-oprykkerne betaler en overgangssum for.

Emil Berggreen skifter til Hobro fra 1. divisionsklubben Brønshøj, hvor han i den forgangne sæson blev noteret for 11 mål i 29 kampe.

- Emil Berggreen har stået meget højt på ønskesedlen hos vores trænerteam. Han er en stor dreng, der fylder godt i felterne, og så er han en god afslutter. Vi er rigtig stolte over, at det er lykkedes os at sikre en så talentfuld ung spiller i konkurrence med flere topklubber i dansk fodbold, siger Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

Emil Berggreen er med sine 194 centimeter en trussel i luftrummet, og talentet har tidligere ført ham omkring Superliga-klubben FC Nordsjælland.