Hobro IK lider nederlag i lokalopgør

Superligaens lokalopgør lørdag eftermiddag mellem Randers FC og Hobro IK endte 2-1.

Superligakampen mellem Randers FC og Hobro IK er netop fløjtet af på Randers Stadion. Randers FC vandt 2-1

Det var ellers holdet fra Himmerland, der var kampens første målscorere; I kampens tredje minut scorede sydkoreanske Jung-Bin Park. 9 minutter efter blev denne føring dog udlignet, da Jonas Borring fra Randers FC scorede mål.

Kort før pausen oplevede Jonas Borring fra Randers FC en hård tackling af Tidiane Sane ud af det blå. Senegaleseren fra Hobro IK slap meget billigt med en advarsel. Et par minutter efter fik Hobros målscorer Jung-Bin Park et gult kort efter en duel mod Christian Keller.

Tre minutter efter pausen bliver der uddelt endnu et gult kort, denne gang til Randers Mads Agesen, der stopper en Hobro kontra.

I anden halvleg er det Randers, der har chancerne, og i kampens 86. minut bliver det til et mål. Sydafrikanske Mandla Masango bragte hjemmebane holdet foran.

Det betyder, at Hobro IK her i sæsonens 11. runde har en bundplacering med kun fem point i Superligaen.

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");