Hobro IK tager i aften imod FC Nordsjælland i sjette runde af Alka Superligaen. Foto: Christian Henriksen

Hobro IK vil vende nederlag til energi og vildskab

Hobro IK tager fredag aften imod FC Nordsjælland i Superligaens sjette runde af Alka Sui

I starten af ugen fik de gule fra Hobro smæk med et 3-0 nederlag til SønderjyskE i Haderslev, og den oplevelse vil cheftræner Jonas Dal Andersen vende til energi og vildskab i spillerne, når de i aften tager imod FC Nordsjælland på hjemmebane.

- Vi har generelt haft et godt tag på FC Nordsjælland, når de har gæstet DS Arena. I sæsonen 2014/15 blev det til henholdsvis 0-0 og 1-0 i de to hjemmebaneopgør, mens vi i slutningen af maj tabte 4-2 på den svære kunstgræsbane på Farum Park, siger Jonas Dal Andersen.

Betydningen af fredagens opgør mod FC Nordsjælland kan ikke understreges nok, mener træneren.

- Sammen med Esbjerg fB og Brøndby IF og netop FC Nordsjælland har vi kun fået fire point i de første fem spillerunder. En eventuel vinder af kampen kan således tage et vigtigt skridt op i tabellen, siger han.

- Jeg synes, at jeg i ugens løb har kunnet mærke en trods-reaktion hos spillerne efter den svage indsats mod SønderjyskE. Det kan forhåbentlig være med til at give os det rygstød, der kan sikre et godt resultat, håber cheftræner Jonas Dal Andersen.

Trænerteamet har udtaget følgende trup til fredagens opgør:

1. Jesper Rask

3. Jesper Bøge

4. Jacob Tjørnelund

5. Rasmus Lynge Christensen

8. Tidiane Sane

9. Morten Beck Andersen

11. Mads Jessen

12. Jonas Brix-Damborg

13. Mads Justesen

14. Thomas Hansen

16. Alexander Nybo

17. Rune Hastrup

20. Mathias Bersang Sørensen

21. Mayron George

23. Christoffer Østergaard

25. Kasper Povlsen

26. Martin Mikkelsen

27. Gökcan Kaya

Kampen begynder 18.30. Hjemmeholdets tilskuere skal være opmærksomme på, at det ikke er muligt at stå på Mallorca-langsiden, da gravearbejdet i forbindelse med etablering af den nye tribuneforhindrer dette, oplyser Hobro IK.