Foto: Christell Maria Iversen (Arkiv)

Hobro kan sælge angriber for millionbeløb

Hobro IK kan være tæt på at skrive historie, da klubbens suverænt største spillersalg nogensinde kan være under opsejling.

Der bliver måske snart skrevet historie i Superliga-klubben Hobro. Den nordjyske klub kan være tæt på at lave sit suverænt største spillersalg nogensinde.

Det er angriberen Emil Berggreen, som kan forlade Hobro efter bare en halv sæson i klubben. Den 21-årige angriber rygtes på vej til FC Nordsjælland, som har indløst hans frikøbsklausul.

- Jeg kan godt bekræfte, at FC Nordsjælland har udløst Emil Berggreens frikøbsklausul, siger Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen til BT.

Nu kan den næsten to meter høje angriber derfor forhandle om en kontrakt med FC Nordsjælland, hvor han også spillede som ungdomsspiller.

- Det er meget bittert, men sådan er gamet. Jeg ved ikke, om det bliver til et skifte, men det kan det tyde på. Emil Berggreen passer foreløbig sin træning i Hobro. Vi har været rigtig glade for at have Emil i huset, og det er vi stadig, siger han.

Emil Berggreens frikøbsklausul ligger eftersigende på en million kroner lige nu. Til sommer stiger den til 1,5 millioner kroner. Hobro købte Berggreen i Brønshøj sidste sommer. Her betalte nordjyderne omkring 350.000 kroner for ham.

Emil Berggreen har kontrakt med Hobro IK indtil sommeren 2017.

FC Nordsjælland ønsker ikke at kommentere rygterne om et muligt køb af Emil Berggreen overfor TV2/Nord.