Seneste nyt:

Hobro kigger væk fra bunden og håber på overraskelse

Nedrykningssnakken er forstummet i Hobro, der har 16 point til nedrykningsstregen med syv kampe igen.

Der har været talt om alt fra bronze til nedrykning i Hobro de seneste uger.

De gode resultater fra efteråret er fortsat i foråret, og selv om man i Hobro indtil videre har nægtet at kigge opad i tabellen, har det ændret sig efter mandagens 0-0-kamp mod FC Midtjylland.

- Vi tænker ikke på nedrykning mere, det gør vi ikke. Vi håber til gengæld, at vi kan lave en rigtig stor overraskelse, siger målmand Jesper Rask, der stod en flot kamp mod FCM.

Hobro-topscorer Mads Hvilsom havde ikke meget at arbejde med i kampen mod sin eksklub, men efter det ene point vil han gerne tilslutte sig sin holdkammerat.

- Det skal virkelig gå galt, hvis vi skal rykke ned. Det er ikke et tema længere. Jeg vil i hvert fald gerne sige, at det ikke er noget, vi kigger på længere, siger Mads Hvilsom.

Angriberen var mere end godt tilfreds med holdets indsats mod guldfavoritterne.

- Det er fantastisk. Jeg synes, det er fremragende at få et point mod danmarksmestrene, som vi godt kan tillade os at kalde dem. Det er et fremragende resultat. Vi står, som vi gerne vil, og jeg synes, at kampen forløber på vores præmisser, siger Mads Hvilsom.

Hobro spillede sig ikke frem til særligt store muligheder mod FCM, men det er helt i orden, siger Hvilsom.

- Vi tager gerne et point, selv om vi måske ikke får skabt så mange chancer. Sådan er fodbold.

Hobro er på femtepladsen i Alka Superligaen, tre point fra bronzemedaljerne og hele 16 point fra nedrykningsstregen, som nu altså også i spillernes øjne blot er en teoretisk mulighed.