Hobro måtte nøjes med uafgjort

Hobro måtte i dag nøjes med 1-1 mod Helsingør i årets første hjemmekamp

Hobro IK fik i sidste weekend en forfærdelig start på tilværelsen i 1. division, da de på udebane tabte med hele 3-1 til FC Roskilde. I dag skulle Hobro så forsøge at revanchere sig, da Helsingør kom på besøg i Nordjylland.

Efter en chancefattig 1. halveg kunne begge mandskaber gå til pause med stillingen 0-0. Efter pausen blev det dog noget sjovere at være Hobro-tilhænger, da nytilkomne Sebastian Andersen kunne sparke bolden i mål til 1-0 føring til hjemmeholdet.

Den stiling holdt til langt inde i anden halveg, hvor det dog var udebaneholdet, som havde det meste af initiativet. Og det belønnede sig, da Helsingør efter 79 minutters spil kunne udligne til 1-1 ved Andre Riel.

Ingen af holdene formåede at score mere i opgøret, der endte uafgjort. Dermed har Hobro IK ikke fået den ønskede start på livet som 1. divisionshold. Med et point efter de første to kampe og en negativ målscorer på 2-4 ligger holdet lige nu under nedrykninsstregen.

Næste gang de skal i kamp er den 7. august, når de spiller mod Næstved på udebane.