LIGE NU:

Hobro siger farvel til midtbanespiller

Rasmus Grønberg Hansen forlader klubben ved årsskiftet grundet familiære årsager.

Hobro IK og midtbanespilleren Rasmus Grønberg Hansen er blevet enige om at ophæve kontrakten.

28-årige Rasmus Grønberg Hansen forlader primært klubben på grund af familiære årsager, og dermed er den gældende kontrakt ophævet.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i Hobro, hvor jeg har oplevet et fantastisk omklædningsrum samt gode mennesker i omgivelserne. Hobro er en unik klub med fantastiske værdier. Desværre har en kombination af manglende spilletid og familiære årsager gjort, at jeg søger videre i min karriere, siger Rasmus G. Hansen i en pressemeddelelse.

Sportchefen ved Hobro IK oplyser, at man i klubben ikke ønsker at stå i vejen for spillere, der søger andre muligheder. Derfor er de nu blevet enige om at ophæve aftalen.

- Det er med beklagelse, at vi må sige farvel til en dygtig spiller, som vi har været meget glade for. Rasmus G. Hansen har haft en meget professionel indstilling til tingene og har været med til at højne træningsniveauet i truppen. Vi har efterkommet et ønske fra Rasmus om at blive løst fra kontrakten, da familien flytter til København, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.