Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Hobro skriver kontrakt med selvdyrket midtbanespiller

Frederik Hammershøj vender hjem til 1. divisions-overraskelsen.

Hobro IK har skrevet kontrakt med 26-årige Frederik Hammershøj, der er vendt tilbage til klubben efter et udlandsophold. I udlandet var det dog ikke fodbolden den 26-årige havde i fokus, men i stedet studierne.

I sæsonen 2011/2012 var Hammershøj fast mand på klubbens førstehold, men efter et år uden fodbold, regner han ikke med at kunne træde ind på det sprudlende Himmerlands-hold med det samme.

- I første omgang vil jeg gerne komme op på det niveau, som jeg føler, at jeg kan komme op på. Der er blevet mere kamp om pladserne, og det bliver uden tvivl sværere end tidligere at komme med i startopstillingen, siger Frederik Hammershøj, der normalt optræder på midtbanen, men som også kan træde tilbage i forsvaret.

- Frederik Hammershøj er en fysisk stærk spiller med et stort løbepensum og en god omgang med bolden. Han er en stor motor, der formår at komme rundt på banen, og han kommer også med frem i feltet, siger sportschef Jens Hammer Sørensen, der glæder sig over at der i Hammershøjs nye kontrakt er tid til masser af udvikling.

Siden han i sommer vendte hjem har den 26-årige Hammershøj optrådt på Hobro Danmarksserie-hold og for førsteholdet i pokalturneringen.