Foto: Ib William Christensen

Hobro styrker trænerteamet

Hobro IK har ansat Michael Kryger i en assistenttræner-funktion, ligesom aftalen med målmandstræner Martin S. Jensen er blevet forlænget. Dermed er trænerteamet blevet styrket til den kommende Superliga-sæson.

Hobro IK har ansat Michael Kryger som assistenttræner til at supplere cheftræner Jonas Dal Andersen og assistenttræner Lars Justesen.

Michael Kryger kommer fra Randers FC, hvor han har været tilknyttet siden sommeren 2008. Senest har han været ligatræner for klubbens U19-hold.

Michael Kryger har gennemført A-træneruddannelsen og har før tiden i Randers FC været cheftræner i Aarhus-klubberne Aarhus Fremad (Danmarksserien) og Lystrup IF (Serie I).

- Vi får i Michael Kryger en træner på et højt fagligt niveau, og han vil komme til at indgå i trænerteamet sammen med Jonas, Lars og Martin. Med tilknytningen af Michael Kryger vil det være muligt at komme godt rundt om alle spillerne og samtidig gå i dybden med individuelle spillerplaner, hvor der måtte være behov for det, siger sportschef Jens Hammer Sørensen om baggrunden for ansættelsen.

Udover ansættelsen af Michael Kryger har den nyslåede superligaklub også forlænget med målmandstræner Martin S. Jensen, der i den kommende sæson får fordoblet sit timetal i klubben.

- Det er tydeligt at se, at vores målmænd er blevet bedre siden Martin kom til som målmandstræner. Martin er dygtig og fagligt professionel, og han har selv en betydelig Superliga-erfaring, siger Jens Hammer Sørensen.