Hobro vinder topopgør efter stærkt comeback

To mål på to minutter gav Hobro en 2-1-sejr over HB Køge og sender nordjyderne alene i spidsen af 1. division.

Hobro fortsætter med at imponere i toppen af den næstbedste fodboldrække, NordicBet Ligaen.

Den nordjyske overraskelse vandt mandag topopgøret mod HB Køge med 2-1 og er dermed atter alene i spidsen af rækken, tre point foran AC Horsens og hele syv foran HB Køge på tredjepladsen.

Men det krævede en kraftanstrengelse at få skovlen under de velspillende gæster, der efter en times spil bragte sig foran med 1-0 på en straffesparkscoring af Jeppe Kjær.

Da så det ud, som om det var blevet grå hverdag igen for sensommerens store overraskelse i den næstbedste række, der efter fem sejre i de første fem kampe led sæsonens første nederlag i Lyngby i sidste weekend.

Men to mål på to minutter, da der manglede et kvarter af kampen, gav Hobro de tre point mod HB Køge.

Først fik rutinerede Anders Egholm bolden i mål efter hjørnespark, og kort efter drejede indskiftede Tobias Perch-Nielsen den flot op i målhjørnet fra kanten af straffesparksfeltet.

Så kom der liv på den fyldte siddetribune på Hobro Stadion, hvor regnen piskede ned igennem samtlige 90 minutter.

Det upåagtede jyske mandskab har nu syv point ned til en ikke-oprykningsplads og har fået en drømmestart.

Der er 26 kampe tilbage af sæsonen, så Superligaen er fortsat langt væk, men foreløbig har Hobro god tid til at nyde udsigten fra en af rækkens to oprykningspladser.