Høgene forlænger med talenter

Frederikshavn White Hawks holder fast i to af klubbens unge spillere.

De to forwards Thomas Søndergaard og Kennie Christensen har netop forlænget deres kontrakter med Frederikshavn White Hawks. 18-årige Thomas Søndergaard tager to år mere i klubben, mens 21-årige Kennie Christensen har forlænget for et enkelt år.

Begge spillere er et produkt af klubbens egen talentudvikling, og Kennie Christensen vendte sidste år hjem til Frederikshavn efter en afstikker til Rødovre.

Sæsonen sluttede noget uheldigt for Kennie Christensen, der fik en hjernerystelse i en kamp i december og derfor kun fik 19 kampe i den forgange sæson.

- Jeg har aldrig tvivlet på at jeg ville komme tilbage og blive klar til den nye sæson. Efter episoden i Esbjerg har jeg holdt mig i ro for netop at kunne blive klar igen. Jeg har været uheldig og fået nogle ordentlige tacklinger med hjernerystelser til følge, men jeg forventer helt klart at være på toppen igen, når den nye sæson starter. Jeg vil vise holdet og tilskuerne at jeg er klar til at kæmpe røven ud af bukserne og altid sætte holdet forrest frem for mig selv, siger Kennie Christensen.