Højt humør i AaB-lejren

AaBs spillere nyder solen i det spanske, og humøret i truppen er højt forud for aftenens returkamp i UEFA-cuppen mod Deportivo La Coruña.

I går blev det til en let gang træning på det imponerende Nuevo Riazor stadion. Selvom udgangspunktet på 3-0 er langt bedre end forventet, lader spillerne dog ikke solen stige dem til hovedet. Alle spillere er fuldstændigt fokuserede på, at Deportivo har alt at vinde og intet at tabe. Derfor kan AaB'erne regne med et sandt stormløb fra første fløjt.

På tilskuerpladserne er 20 medrejsende AaB-fans, der helt enestående har fået lov til at tage turen til Spanien i samme fly som spillerne. Selvom der næppe bliver udsolgt i aften, skal de 20 medrejsende fans tromme hårdt på den medbragte stortromme. Der er nemlig plads til hele 35.000 på det imponerende stadion.

Alle 19 spillere, der er taget med til Spanien er klar til kamp, men Thomas Augustinussen kan være på vej hjem, når kampen fløjtes i gang. Augustinussen skal nemlig være far for første gang. Terminen er mere end op over, så hvis telefonen ringer, vil han rejse hjem hurtigst muligt.