Hold DM i cykling køres i Pandrup

Arrangøren af hold DM netop har indgået en aftale med Jammerbugt Kommune, som betyder at mesterskaberne i holdløb bliver kørt i Pandrup søndag d. 26. juli 2009.

Jammerbugt Kommune indtræder som sponsor for arrangementet og ønsker dermed at sætte kommunen på landkortet indenfor elitesport.

- Vi ledte efter en kommune som kunne se værdi i arrangementet og i at få et officielt DM til deres kommune og den fandt vi i Jammerbugt Kommune som var hurtige til at bakke op om arrangementet, siger Dennis Nørgaard Petersen fra EMPRO Sport & Event.

Samtidig lover han at det bliver et hold DM med mange mennesker på ruten:

- Blokhus, som ligger blot 10 km fra Pandrup, er invaderet med turister fra Skandinavien og Tyskland i sommermånederne og sammenholdt med at der kun er 25 minutters kørsel fra Aalborg, tør jeg godt love at det bliver et velbesøgt DM med massere af tilskuere langs ruten.

Løbet bliver kørt over 49 km fordelt på fem runder i fladt landskab og allerede dagen inden vil publikum få mulighed for at se rytterne på tætteste hold, når der på torvet i Blokhus bliver arrangeret holdpræsentation.

Forsiden lige nu