Hønefulde problembørn skændtes på motorvejen

Politiet blev noget forbavsede, da de i aftes måtte anholde to stinkende berusede personer - i nødsporet på motorvejen.

Telefonerne kimede i aftes hos Nordjyllands Politi, da chokerede bilister på nordjyske motorvej måtte blokere bremserne for at undgå en mand og en kvinde, som var i gang med et kæmpe skænderi, mens de gik mellem den forbipasserende trafik.

Meldingen indløb klokken 21.22, og alarmcentralen måtte hurtigt sende en patrulje til motorvejen i Aalborg Ø, hvor trafikanter fortalte, at de måtte svinge udenom et ungt par, som gik på motorvejen, hvor de råbte og skreg af hinanden.

Flere biler måtte undvige parret, som af uransaglige grunde havde valgt at henlægge deres skærmydsler til offentligt skue og fare for andre midt i trafikken.

- De var simpelthen stinkende berusede, så vi anholdt dem, og de har overnattet i detentionen, hvor de lige nu ligger og sover lige så fint, fortæller vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi her til morgen.

Den 25-årige kvinde og den 29-årige mand er gamle kendinge af politiet, og de var tidligere på aftenen blevet bortvist fra en adresse på Sebbersundvej.

- Vi aner ikke, hvordan de er endt på motorvejen, og de var i aftes ikke til at få noget fornuftigt ud af, siger Per Jørgensen.

Når kvinden og manden kommer til sig selv, bliver de afhørt af politiet og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.