Foto: Daniel Mikkelsen

Hov. Der er vand i vores diesel

Mange bilister ville torsdag tanke billigt brændstof på nyåbnet tankstation, men for nogle fulgte en sur oplevelse med.

Haahr Benzin åbnede torsdag et nyt tankanlæg på Frederikshavnsvej i Hjørring. Kæden er en af de billigere, så der var mange bilister der ville fylde bilen med de kostbare dråber til en mindre kostbar pris.

Tankede man diesel fik man dog en lidt anden blanding end forventet. Der var nemlig kommet vand ind i dieselpumpen og inden man nåede at få sat dieselpumperne ud af drift, havde fire kunder fået den uheldige blanding i tanken. Og selv om de lige havde tanket, kunne de ikke selv køre på værkstedet.

- Vi skulle have diesel på, men da min mand begynder at tanke, kommer der pludselig en løbende og råber, at han skal stoppe, fordi der er blandet vand i dieselen, fortæller Jane Nielsen fra Nørlev, der måtte omkring deres mekaniker og få skiftet filteret og få renset tanken.

- Åh nej, tænkte man. Men der var ikke mange der havde fået tanket, inden de fik lukket for pumpen. Det er lidt synd for dem, at de skulle få så uheldig en start, for de kan jo ikke gøre for det, siger en overbærende Jane Nielsen. TV2/Nord er vidende om at fire bilister måtte forbi mekanikeren, inden de kunne komme videre. De blev alle kompenseret af Haahr.