Huskekage til Henning G.

FOA giver Aalborgs borgmester, Henning G. Jensen en huskekage så han ved, at en god personalepolitik er afgørende for, at Aalborg kommune kan tiltrække gode medarbejdere.

I foråret var en række af FOAs medlemmer i strejke for at få en højere løn. Overalt sås de store røde hænder, der efterlyste "mere i løn og flere hænder".

FOAs ønske om flere hænder til den offentlige sektor gælder fortsat.

- Det er naturligvis borgmesterens ansvar at tilrettelægge en god og fornuftig personalepolitik, der kan tiltrække kvalificeret arbejdskraft til det offentlige område her i kommunen, siger afdelingsformand Kristian Gaardsøe fra FOA Aalborg.

Sammen med huskekagen afleverer FOA også en plan med 15 punkter, som hver især kan bidrage til at skaffe ekstra medarbejdere til de offentlige arbejdspladser.

- Det er afgørende, at der reelt kommer flere medarbejdere på den enkelte arbejdsplads, og at vi i fremtiden gør vores arbejdspladser mere attraktive, siger Kristian Gaardsøe.

FOA afleverer huskekagen og planen med de 15 punkter til at skaffe flere medarbejdere til borgmesteren den 10. november.