Husven beordret til sex med datteren

Foto: Ib William Christensen

I retten i Hjørring forklarede den 39-årige husven, der af flere omgange boede hos Serritslevfamilien, at faderen havde beordret ham til at have sex med den 21-årige datter.

Faderen ville tvinge sin ven til at have sex med sin datter. Det forklarede faderens ven, da han vidnede i retten mandag eftermiddag.

På dagen for hændelsen beordrede faderen den 39-årige husven til at gå ind i annekset ved siden af huset i Serritslev, hvor den 21-årige pige opholdt sig. Her skulle han have sex med hende.

Forinden havde faderen sendt en af sine yngre sønner i forvejen, for at bede sin søster om at tage tøjet af. Han skulle være i annekset og være vidne til, at samlejet foregik.

Husvennen gik derefter over i annekset, hvor han så pigen stå nøgen og græde. Han fik drengen til at forlade annekset i en halv time, og da pigens lillebror kom tilbage en halv time senere, gav han drengen tyve kroner for at sige til faderen, at han havde gennemført samlejet.

Men i retten forklarede den 39-årige mand, at han aldrig havde sex med den 21-årige pige. Han gjorde, som der blev sagt, og lod som om samlejet var fuldført overfor faderen, fordi han var bange for selv at få tæsk af faderen.

Forsiden lige nu