LIGE NU:

Husven beordret til sex med datteren

I retten i Hjørring forklarede den 39-årige husven, der af flere omgange boede hos Serritslevfamilien, at faderen havde beordret ham til at have sex med den 21-årige datter.

Faderen ville tvinge sin ven til at have sex med sin datter. Det forklarede faderens ven, da han vidnede i retten mandag eftermiddag.

På dagen for hændelsen beordrede faderen den 39-årige husven til at gå ind i annekset ved siden af huset i Serritslev, hvor den 21-årige pige opholdt sig. Her skulle han have sex med hende.

Forinden havde faderen sendt en af sine yngre sønner i forvejen, for at bede sin søster om at tage tøjet af. Han skulle være i annekset og være vidne til, at samlejet foregik.

Husvennen gik derefter over i annekset, hvor han så pigen stå nøgen og græde. Han fik drengen til at forlade annekset i en halv time, og da pigens lillebror kom tilbage en halv time senere, gav han drengen tyve kroner for at sige til faderen, at han havde gennemført samlejet.

Men i retten forklarede den 39-årige mand, at han aldrig havde sex med den 21-årige pige. Han gjorde, som der blev sagt, og lod som om samlejet var fuldført overfor faderen, fordi han var bange for selv at få tæsk af faderen.