LIGE NU:

Hvem er Nordjyllands hold? Vælg side her

AaB er The Double-vindere og Hobro er historien om David der slog Goliat. AaB er den store og Hobro den lille. Men hvem kan egentlig mønstre flest fans?

AaB tog hele Fodbolddanmark med storm, da de med fantastisk flot fodbold - men uden nogen helt forventede det - vandt først DM og siden Pokalturneringen i sidste sæson.

Kort efter satte Hobro hvis ikke Danmark så i hvert fald Nordjylland på den anden ende igen, da de sensationelt sikrede sig oprykning til dansk fodbolds fornemste selskab.

På den måde fik Nordjylland pludselig to fodboldmandskaber at se op til, og det motto AaB gennem mange år har brugt: "Hele Nordjyllands Hold" er måske ikke længere hele sandheden. Og nu vil vi undersøge det.

Vi vil finde ud af hvilken af de nordjyske Superliga-klubber, der har flest fans, og så vil vi finde ud af, hvor vi finder dem. Har AaB kun fans i Aalborg, eller kan man finde dem over hele landet? Ja over hele verden? Og hvad med Hobro. Deres spillertrøjer var så populære, at man ikke kunne følge med efterspørgslen og måtte bestille nye fra Kina. Måske blev nogle af dem sendt tilbage til kinesiske fans. Det vil vi gerne finde ud af.

Så udfyld nedenstående skema og følg med her på siden. Når vi har fået de første besvarelser, laver vi et interaktivt kort, der viser hvor og hvor mange fans de nordjyske klubber har.