LIGE NU:

Hvem savner mig ?

En ung hankat mangler sin ejer. OPDATERET.

Karl Christian Lunden ville gerne have katten til sine to børns 7-års fødselsdag på onsdag, men blev frarådet det, da katten er for ung til at være alene på en stor gård. Katten skulle ellers have heddet Mogens - opkaldt efter TV2/Nords egen Mogens Jørgensen.

Men Karl Christian Lunden fik ikke held med at få katten, og den kan derfor stadig afhentes hos Kattens Værn i Aalborg.

Katten her blev søndag indleveret til Aalborg Dyrehospital efter den blev fundet ved Vandmanden i City Syd.

Det er en hankat, der ikke er så gammel.

- Til gengæld er han meget kælen og tydeligt vant til at være sammen med mennesker, lyder det fra veterinærsygeplejerskeeelev, Schane Kithim, Aalborg Dyrehospital.

Hospitalet har undersøgt den unge huskat på kryds og tværs og har ikke fundet sygdom eller tegn på, at katten har lidt skade.

Desværre har dyrlægerne heller ikke fundet øretatovering på katten, hvorfor den betragtes som herreløs, selv om den ud fra adfærden at bedømme har haft et hjem.

Men om katten er blevet efterladt med vilje, om den er stukket af hjemmefra - eller der er nogen, der savner ham, det ved Aalborg Dyrehospital ikke.

- Vi håber da, at der er nogen, der savner ham og gerne vil have ham hjem igen, eller at han i hvert fald kan få et nyt og trygt hjem, for han er en herlig kat, siger Schane Kithim.

Katten bliver afleveret hos Kattens Værn tirsdag.