06:00

Foto: Ib William Christensen

1 af 2

IGEN: Bankrøveri i Brønderslev

Endnu et bankrøveri er tirsdag eftermiddag blevet begået i Brønderslev. Det er tredje gang på en uge.

For tredje gang i denne uge er der blevet begået bankrøveri i Brønderslev. Denne gang er det gået ud over Dronninglund Sparekasse.

Det skete tirsdag eftermiddag klokken 15.05 på Peder Møllers Plads 5 i Brønderslev, hvor en mand truede med en pistollignende genstand under røveriet.

Indsatsleder hos Nordjyllands Politi, Nis Jørgensen, siger til TV2/Nord, at de tror, der er tale om den samme gerningsmand, som begik røveriet mandag i Jyske Bank. Derudover mener de også at vide, at han stod bag et bankrøveri i Brønderslev tilbage i august.

Gerningsmanden beskrives som en mand på 25 til 30 år og cirka 170 til 175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han truede med en pistollignende genstand under røveriet. Han var iført sort trøje med hvid skrift, mørke bukser og sort hue. Manden løb efter røveriet mod Bredgade. Han medbragte angiveligt noget, der mindede om en Fakta-pose.

Politiet tog efter røveriet prøver af noget, der kunne have været genstande, som gerningsmanden havde tabt. Det viste sig dog ikke at være noget, der tilhørte ham.

Politiet har derfor nu kun videoovervågning og signalement at gå gå efter.

Der har nu været bankrøverier i Brønderslev den 13. november, 17. november og altså nu igen den 18. november. Her gik det ud over Nørresundby Bank og Jyske Bank.

I kan høre mere om bankrøverierne i Brønderslev i vores tv-udsendelser i aften.