Tyverierne er fortsat i weekenden. Foto: Per Frank Paulsen

Indbrud og tyverier igen i nat

Tyveribølgen, som skyller over Nordjylland for tiden, fortsætter. I nat er det gået ud over forretninger, huse og biler i hele regionen.

Tirsdagen startede med et indbrud efter midnat i en fotoforretning i Frederikshavn, hvor gerningsmænd har opbrudt et vindue og efterfølgende gennemskåret en væg til et lagerrum. Der blev stjålet et ukendt antal bærbare computere af mrk. Acer og MacBook Air.

I en Audi A6, der stod parkeret på Lufthavnens parkeringsområde i Nørresundby, blev i tidsrummet fra mandag den 27. juli - tirsdag den 4. august 2015 udsat for tyveri.

Bilens højre siderude var blevet knust og bilen var gennemrodet. Desuden var bilens fire 19-tommer fælge stjålet og bilen stod derfor delvist på jorden, da ejermanden ville hente sin bil.

En beboer på Hvedemarken i Pandrup blev vækket omkring kl. 01.50 i nat, ved at en person forsøgte at bryde soveværelsesvinduet op. Beboeren tændte lyset, og så en mandsperson løbe fra stedet.

Mellem søndag kl. 15.00 og mandag kl. 13.30 blev der begået indbrud i en villa i Mariager. Gerningsmændene havde brudt et kældervindue op med en skruetrækker. Fra villaen er der stjålet kontanter, smykker og en bærbar computer af mrk. Acer Notebook One.

Tyveknægte med gode nerver har været på spil hos en BMW-forhandler i Jyllandsgade i Aalborg, hvor der i weekenden er afmonteret og stjålet Xenon forlygter.

Bilerne holdt parkeret ved forhandleren i Aalborg centrum. Ved afmontering af forlygterne blev bilernes sideruder, forskærme og kofangere beskadiget.