Initiativpris til Aalborg Engineering

(Arkivfoto) I september modtog Aalborg Engineering Kong Frederik den Niendes hæderspris - tirsdag er det Dansk Industri der hædrer firmaet. Foto: Tv2nord.dk

Dansk Industris initiativpris går til aalborgensisk industrivirksomhed.

Teknologi der laver forurenet røg om til elektricitet. Det er hvad man udvikler og producerer ved Aalborg Engineering, og derfor har firmaet fået Dansk Industri Aalborgs initiativpris.

Siden Aalborg Engineering startede i 2004 har firmaet bygget kedelanlæg, der kan udnytte energien fra den varme røg, der tidligere bare spredte sig i luften.

- Aalborg Engineering A/S er en ægte vindervirksomhed. Jeres succes ligger i jeres særlige store ingeniør-snilde, og der synes at være rigtig gode potentialer for jeres produkter. Ikke mindst fordi der globalt findes rigtigt mange stærkt energiforbrugende virksomhed, siger formanden for DI Aalborg, direktør Peter Rindebæk.

Indenfor de seneste måneder har Aalborg Engineering ansat 15 nye medarbejdere, så der er 75 ansatte i Aalborg og 15 i et datterselskab i Slovakiet.
 
Firmaet har i øjeblikket ordrer for en halv milliard kroner, og der er skrevet kontrakter med virksomheder i lande som Hviderusland og Tyrkiet.

Forsiden lige nu