Intet familiebånd i Aalborg Håndbold

02:03

Foto: TV2/Nord

1 af 2

Klubdirektør Jan Larsens søn er ansat på en treårig kontrakt, men det er kun, fordi han er god nok, lyder det fra chefen.

 I sommer skrev Aalborg Håndbold under på en treårig kontrakt med 19-årige Martin Larsen, søn af klubbens direktør. Men de familiære relationer giver ingen fordele.

- I Gigantium er vores forhold professionelt. Vi er ikke, som vi er derhjemme, hvor vi kan snakke og hygge. Hernede handler det om at vinde, lyder det fra Martin Larsen.

Egentlig havde Jan Larsen overvejet om sønnens håndboldspil skulle udfoldes i en anden klub for at undgå enhver spekulation om berettigelsen til en plads hos nordjyderne på grund af den familiære relation, men Martin Larsen holdt fast i at han ville spille i Aalborg Håndbold. Ifølge faren giver det heller ingen problemer.

- Når vi er her, er det arbejde. Jeg blander mig på ingen måde i trænerens dispositioner. Han vurderer, om Martin er god nok. Både træner og bestyrelsen har selvfølgelig også været inde over, da vi skulle skrive kontrakt med ham for at vurdere, om det var det rigtige, fortæller direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.

Forsiden lige nu