Intet spor af fisker efter 36 timer

Efter 36 timer har SOK stadig ikke set nogen spor af den 60-årige fisker, der forsvandt til søs. Foto: www.fiskeforum.dk

SOK -Søværnets Operative Kommando - oplyser, at der ikke er nogen spor efter den 60-årige fisker fra Hirtshals. Han har været savnet i 36 timer.

SOK har fortsat indstillet eftersøgningen. De har, indtil mørkets frembrud i aftes, søgt intensivt efter den erfarne fisker sammen med Nordjyllands Politi og redningsstationen i Hirtshals både til lands, vands og i luften.

-Vi har fortsat jævn kontakt med skibstrafikken i områder, som henvender sig til os, hvis de ser noget. Ellers leder vi ikke, men afventer i stedet nye oplysninger i sagen, oplyser SOK til TV2/Nord.

Der gik i går rygter om, at der var fundet vragdele i vandet fra båden. Det viste sig dog, at det ikke var dele fra den båd den 60-årige var sejlet ud i.

-Det er mærkeligt, at vi ikke har fundet noget som helst spor efter fiskeren og båden, oplyser SOK til TV2/Nord.

Eftersøgningen blev sat i gang tirsdag middag, da den 60-åriges bekendte efterlyste ham, fordi han ikke var kommet tilbage fra sin fisketur. Den 60-årige havde lånt en mindre fiskekutter af mærket HG 37 PUK af den bekendte, og han blev urolig, fordi han ikke havde leveret den tilbage.

Forsiden lige nu