LIGE NU:

Invalideret af hovedtackling: Nu vil Dennis hjælpe sin ven

Dennis Ramonn har startet en indsamling der skal hjælpe den tidligere professionelle ishockeyspiller Christian Lie til behandling i USA. Han lider stadig af voldsomme mén efter en hjernerystelse, han fik under en ishockeykamp for mere end fire år siden.

For fire et halvt år siden fik den tidligere professionelle ishockeyspiller Christian Lie en hovedtackling under en kamp. Tacklingen resulterede i en hjernerystelse, og lige siden har svære mén sat hans liv på standby.

Nu har Dennis Ramonn startet en indsamling, der skal bane vejen for en behandling i USA - der måske kan hjælpe Christian Lie tilbage til en almindelig hverdag igen.

- Jeg lavede et opslag lørdag aften på Facebook, og siden er det gået rigtig stærkt! Folk vil rigtig gerne hjælpe, og nu skal vi bare have fundet ud af hvordan vi laver indsamlingen bedst muligt, så vi kan få Christian til USA så hurtigt som muligt, siger Dennis Ramonn til TV2/Nord.

Behandlingen på Carrick Brain Center i Atlanta koster mange penge. Der skal mindst samles 35.000 kroner ind til selve behandlingen, og så er der også rejseomkostninger der skal dækkes.

Dennis Ramonn vil nu oprettet en officiel gruppe på Facebook, hvor han vil opdatere om udviklingen i indsamlingen. Al hjælp er velkommen, og han kan kontaktes på dennisramonn@gmail.com