Ishockey: Frederikshavn White Hawks vinder tæt lokalopgør

Frederikshavn White Hawks bed godt fra sig mod Aalborg Pirates, og hjemmeholdet vandt 3-2 efter straffeslag.

Tirsdag aften skulle de to nordjyske kombattanter i Metal Ligaen, Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates mødes for femte gang i ligaen.

Og ligaens tophold fra Aalborg mødte op på isen i Frederikshavn med størst selvtillid, da de havde vundet de fire forudgående opgør. Men det skulle vise sig, at det blev en tæt kamp mellem de to lokalrivaler.

Frederikshavn White Hawks kom bedst fra start med en scoring af Patrick Madsen, og Aalborg Pirates svarede igen i slutningen af 1. periode med en scoring af Thomas Spelling.

Anden periode blev en tæt affære, men Frederikshavn White Hawks Søren Nielsen fik scoret til 2-1 i slutningen af perioden.

I starten af 3. periode udlignende Aalborg Pirates Julian Jakobsen til 2-2. Der kom ikke yderligere scoringer i perioden, og heller ikke i kampens overtid lykkedes det for de to mandskaber at putte pucken i mål. Derfor skulle kampen afgøres ved straffeslag, og her viste Frederikshavn White Hawks sig som de stærkeste, da Nikolaj Krag som den eneste formåede at score, og derved sikrede hjemmeholdet en sejr.

Aalborg Pirates er trods nederlaget fortsat suverænt tophold i Metal Ligaen, mens frederikshavnerne ligger nummer fire.