Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Ishockey: Nederlag til Aalborg Pirates

Topholdet fra Aalborg måtte se sig besejret af Esbjerg - mens Frederikshavn White Hawks sikkert slog Odense.

Juleferie er ikke lige noget, de bruger i Metal Ligaen. Og de to nordjyske ishockeyklubber, topholdet Aalborg Pirates og rækkens nummer to, Frederikshavn White Hawks, var da også i dag begge i kamp.

Piraterne fra Aalborg havde på papiret den langt sværeste opgave af de to nordjyske mandskaber, da de hjemme tog imod Esbjerg, som inden dagens kamp lå nummer tre.

Høgene fra Frederikshavn tog hjemme imod bundproppen Odense.

Og det var da også Aalborg Pirates, der mødte størst modstand, og topholdet måtte se sig besejret af Esbjerg med 5-4 efter forlænget spilletid. Nederlaget rokker dog ikke ved den kendsgerning, at Aalborg Pirates suverænt fører Metal Ligaen.

Frederikshavn White Hawks havde som forventet ikke de store problemer mod Odense, som blev besejret 6-2, og høgene er forsat nummer to i ligaen.

Næste opgave for Aalborg Pirates bliver 27. december på udebane, hvor holdet møder SønderjyskE. Frederikshavn White Hawks kan nyde julen et par dage mere end lokalrivalerne fra Aalborg. For den 29. december mødes de to hold til lokalbrag i Aalborg, og dagen efter mødes holdene til returopgør i Frederikshavn.