Ismestre slår nordjyder efter 26 straffeslag

Der skulle forlænget spilletid og straffe til for at sikre mestrene fra Herning sejren over Frederikshavn.

Der var dramatik på ishockeyklubben Hernings hjemmebane fredag aften, da de forsvarende mestre først efter forlænget spilletid og straffe kunne fejre sejren over Frederikshavn.

Nordjyderne havde ellers bragt sig foran med 3-1 i starten af anden periode, men måtte derefter lige så stille se sig indhentet.

Efter 45 minutters spil fik midtjyderne udlignet til 3-3 - en stilling der forblev intakt tredje periode ud, så kampen først måtte i forlænget spilletid og derefter i straffe, hvor Hernings Jordan Fulton sendte den afgørende puck af sted.

Det skete imidlertid først efter hele 26 straffeslag, hvor de to målmænd udmærkede sig med imponerende 19 redninger.

Ishockeyherrerne fra Sønderjyske, som i sidste runde besejrede netop de forsvarende mestre fra Herning, fulgte fredag op med endnu en sejr.

Denne gang gik det ud over Rødovre, der ellers kort tid inden kampen havde meddelt, at den tidligere NHL-spiller Josh Gratton - træner Brad Grattons bror - i løbet af eftermiddagen havde sluttet sig til holdet.

Det så dog ikke ud til at imponere sønderjyderne. Særligt uimponeret så 17-årige Søren Dau ud, da han med to scoringer var en af Sønderjyskes største bidragydere til 3-1-sejren.

I Aalborg havde man besøg af Odense, som både i første og anden periode formåede at følge med hjemmeholdet, der blot magtede at score en enkelt gang.

I tredje periode eksploderede hjemmeholdet imidlertid og leverede hele fire scoringer, så sejren lød på hele 5-0. Det placerer holdet øverst i tabellen efter sæsonens første to runder sammen med Sønderjyske.

Rundens sidste opgør var et sandt lokalopgør mellem Herlev og Copenhagen Hockey. Her blev det til en hjemmesejr på 4-2 til Herlev.