LIGE NU:

Ivarsson ny træner i White Hawks

Trænerskifte i Frederikshavn White Hawks efter en katastrofal sæson både på og uden for isen. Svenske Lars Ivarsson overtager styringen.

Frederikshavn White Hawks har netop præsenteret deres nye træner for de kommende to sæsoner. Det bliver den svenske træner Lars Ivarsson, der blandt andet har været træner i Västerås i en årrække.

I øjeblikket er han træner i den svenske klub Mora IK.

- Jeg glæder mig til at udvikle nogle yngre spillere og holdet. Det tror jeg er min styrke som træner. At få det bedste frem i spillerne, siger den nye træner Lars Ivarsson.

Den 48-årige svensker er selv tidligere landsholdsspiller for det svenske landshold. Han er nu ansat i White Hawks på en to-årig kontrakt.

- Lars Ivarsson har et stort netværk og en stor ishockeyforståelse. Så vi er sikre på, at det er den helt rigtige træner, vi har fundet, siger direktør i White Hawks, Henrik Andersen.

Trænerskiftet kommer efter en katastrofal sæson, hvor White Hawks endte som nr. 7 og røg historisk hurtigt ud af slutspillet efter fire nederlage i streg i kvartfinalen til Odense Bulldogs.

Lars Ivarsson starter med det samme, men flytter først til Nordjylland fra august.