Foto: Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune vandt slutspurt om digital post

Jammerbugt Kommune satte en stærk slutspurt ind og vandt konkurrencen om at få flest borgere til at tilmelde sig digital post.

Hvis Jammerbugt Kommune var en atletikudøver, som ville kommunen stille op på sprintdistancen. I hvert fald, når det gælder tilmeldingen til digital post, hvor kommunen netop har vundet en national konkurrence.

Jammerbugt Kommune har vundet prisen som Danmarks digitale slutspurter i en konkurrence, som Kommunernes Landsforening og Digitaliseringsstyrelsen står bag.

- For et halvt år siden var der vist ingen i Jammerbugt Kommune, som forestillede sig, at vi kunne få prisen og blive fremhævet og hædret som Danmarks digitale slutspurter! For et halvt år siden var sagen nemlig den, at Jammerbugt Kommune lå i bunden i Nordjylland som den kommune, hvor færrest borgere havde tilmeldt sig digital post, siger Birgitte Guldberg, chef for Borgerservice i Jammerbugt Kommune.

Jammerbugt Kommune har vundet prisen efter et tæt kapløb med Billund Kommune. Det lykkedes Jammerbugt at få næsten 4.000 personer til at tilmelde sig digital post fra september og indtil 24. oktober, hvor konkurrencen sluttede.

Det betød, at Jammerbugt Kommune oplevede en stigning på hele 22,35 procent i antallet af tilmeldinger til digital post i de sidste to måneder, før den nye digitale postkasse trådte i kraft 1. november.

- Det er virkelig en cadeau til borgerne og virkelige en understregning af, at det giver noget at lave konkurrencer, når der er gode præmier at vinde i den sidste ende. Vi er super stolte over, at borgerne kan rykke i Jammerbugten, når det virkelig gælder, siger borgmester Mogens Gade (Venstre).

Med prisen som Danmarks digitale slutspurter følger to iPads. Dem vil der blive trukket lod om blandt alle de borgere i Jammerbugt Kommune, som har tilmeldt sig digital post.