LIGE NU:

Jan Ø. Jørgensen cruiser forbi indonesisk komet

Jan Ø. Jørgensen fra Skalborg er klar til semifinalen ved Indonesia Open efter en overbevisende sejr over 17-årig indoneser

Der var ingen slinger i valsen, da badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen fredag spillede sig i semifinalen ved Indonesia Open.

Den tredjeseedede dansker spillede med stor sikkerhed og solidt overskud, og det resulterede i en sejr på 21-13, 21-15 over den 17-årige hjemmebanedarling Jonatan Christie.

I første sæt trak danskeren fra midtvejs i sættet og så sig aldrig tilbage. I andet sæt stak af han fra start, og selvom Christie kæmpede flot, var den danske overmagt for stor.

I semifinalen skal Jan Ø. Jørgensen op mod enten tyskeren Marc Zwiebler eller japaneren Kenichi Tago, der mødes senere fredag.

Også den danske mixeddouble med Christinna Pedersen og Joachim Fischer er klar til semifinalen efter en sejr i to sæt over et sydkoreansk par.

Derimod bliver der ingen dansk deltagelse i semifinalerne i herredouble, da Mathias Boe og Carsten Mogensen trak sig fra deres kvartfinale, da Mogensen skulle haste hjem til kæresten, som var gået i gang med at føde.

Kvartfinalen blev også endestation for det danske par i damedouble - Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl. De to danskere var oppe imod det kinesiske par Yang Yu og Qianxin Zhong, der vandt i tre sæt.

Første sæt tilhørte kineserne, som vandt 21-18. Men i andet sæt vendte tingene, og Pedersen/Rytter Juhl vandt med flot spil 21-10. De to danskere kom dårligt fra land i tredje sæt, hvor kineserne var foran 7-1.

Igen præsterede danskerne et flot comeback til og kom foran 13-12, før de to kinesere sikrede billetten til semifinalen ved at vinde tredje sæt med 21-16.

20210412-181351-L-1920x1279we

play De stikker og stikker: 75 procent af alle nordjyder er vaccineret

strejke 1

play 53 sygeplejersker skal undværes i Brønderslev: - Det er tæt på den samlede flok

hul (1)

play Charlottes hus har hul i muren: Nu vil kommune genhuse hende

310721 Vildsundbroen

play Broklap faldt ned: Nu er fejlen fundet

20210412-181351-L-1920x1279we

play De stikker og stikker: 75 procent af alle nordjyder er vaccineret

strejke 1

play 53 sygeplejersker skal undværes i Brønderslev: - Det er tæt på den samlede flok

Til forsiden

Til forsiden