LIGE NU:

Jan Ø. Jørgensen ude

Nordjyske Jan Ø. Jørgensen skulle til aften have spillet sin 3. runde her ved Denmark Open efter at have besejret Du Pengyu i går, men er nu ude af turneringen på grund af hjerteproblemer.

Jan Ø. Jørgensens var til undersøgelse til morgen, og selvom skanningerne var fine, var der nogle udsving på den ene blodprøve, og lægerne har frarådet ham at spille her til aften.

Lægerne er endnu ikke sikre på hvad der er galt, men ifølge spilleren selv tror man, det er en slags virus på hjertet.

- Sidste weekends var jeg ude og spise, og jeg lagde mærke til, at der var noget ekstra aktivitet. Jeg fik hjertebanken, og min hals snørede sig sammen. Som en konsekvens ringede jeg til min læge og fik bestilt en tid til prøver.

- Det er virkelig en skam, jeg er ikke specielt heldig for tiden, hvilket er irriterende for jeg ville virkelig gerne have spillet. Skal man være positiv, jamen så er jeg jo stadig ubesejret ved Denmark Open, spøger han.
Spilleren skal til aften indlægges på Gentofte Hospital til observation. Han ved endnu ikke hvor længe, han skal være indlagt.

- Jeg ved ikke hvordan det kommer til at påvirke min karriere eller min deltagelse ved de kommende turneringer. Jeg skal have tjek på det her, og så er alt andet ligegyldigt. Når noget som det her sker, er badminton lige pludselig ikke så vigtigt, siger Jan Ø. Jørgensen, som selvfølgelig er træt af, at han går glip af Denmark Open.

Kinesiske Chen Long vinder altså på walkover.