LIGE NU:

Jensen's Bøfhus forstår ikke beskyldninger

Jensen's Bøfhus er uforstående over for, at ejeren af Jensens Fiskerestaurant i Sæby beskylder bøfhuset for at løbe fra et løfte.

Jensens Fiskerestaurant i Sæby har valgt at skifte navn til Jacobs Fiskerestaurant, efter at fiskerestauranten i september tabte en strid om Jensen-navnet til Jensen's Bøfhus.

Fredag fortalte ejeren af fiskerestauranten, Jacob Jensen, at han var blevet tvunget til at skifte navn, fordi Jensen's Bøfhus var løbet fra et løft om, at restauranten i Sæby kunne beholde Jensen-navnet.

Den forklaring er ejeren af Jensen's Bøfhus, Palle Skov Jensen, dog uforstående over for.

- Vi har aldrig forlangt, at restauranten i Sæby skulle skifte navn. Hverken før, under eller efter retssagen. I forbindelse med retssagen aftalte parterne, at domænenavnet skulle følge den part, der fik medhold, siger Palle Skov Jensen fra Jensen's Bøfhus.

Jensen's Bøfhus mener, at det er ukorrekt og injurierende, når Jacob Jensen beskylder bøfhuset for at lyve.

- For vores vedkommende er sagen afsluttet, og vi har overholdt aftalerne parterne imellem. Derfor er det både ubehageligt og overraskende, at Jacob Jensen fremsætter disse anklager, som vi er helt uforstående overfor, siger Palle Skov Jensen.