Jesper Christiansen ny nyhedschef på TV2/Nord

TV2/Nord har fået ny nyhedschef. Det er den 37-årige journalist Jesper Christiansen, der siden 1. februar har været konstitueret nyhedschef på TV2/Nord.

Jesper Christiansen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1999 og har været tilknyttet TV2/Nord lige siden i mange forskellige funktioner.

Han begyndte som almindelig nyhedsreporter i 1999. Efter et år blev han egnsredaktør på redaktionen i Frederikshavn og var i en periode også stationens første videojournalist.

I 2005 blev Jesper Christiansen Vendsyssel-redaktør i Hjørring, da de to nordlige egnsredaktioner blev fusioneret til en.

I 2006 rykkede Jesper ind på hovedredaktionen i Aabybro, hvor han blev nyheds- og sportsredaktør og senere sportsvært. Den nye chef har således været igennem alle journalistiske funktioner på TV2/Nord.

Jesper Christiansen er født og opvokset i Sæby og har altid været drevet af journalistik.

I 9. klasse fik han job som meddeler på Aalborg Stiftstidendes lokalredaktion i Sæby, hvor den lokale sport blev hans stofområde.

Inden han kom ind på Journalisthøjskolen i 1995 nåede han også at være med til at åbne en lokalradio i Sæby og lave en masse sport i radioen på ANR i Aalborg.

- Jeg glæder mig over, at vi nu for alvor kan tage fat. Vi vil blive ved med at grave dybere og sætte kritisk fokus på de væsentlige forhold i Nordjylland og sætte flere ting på dagsordenen, siger TV2/Nords nye nyhedschef, Jesper Christiansen.

Jesper Christiansen tiltræder stillingen med øjeblikkelig virkning.