Den tidligere AaB-målmand Jimmy Nielsen er udnævt til anfører i sin nuværende amerikanske klub Kansas City. Foto: Allan Storkborg

Jimmy Nielsen ny anfører

Den tidligere AaB-målmand er udnævnt til ny anfører i Kansas City, der beskriver ham som en stor leder.

Den danske målmand, Jimmy Nielsen, nyder stor respekt hos sit amerikanske hold, Kansas City. Det er blevet bevist endnu engang, da han er blevet udnævnt til ny anfører i klubben.
Målmandstræneren John Pascarella mener, at valget af danskeren er helt naturligt.
- Jeg mener, at det er et naturligt skridt at tage for os og holdet. Jimmy er en stor leder i bagkæden. Han nyder enorm respekt fra samtlige spillere i omklædningsrummet. Folk respekterer ham for, hvad han gør, hvad han tror på, og måden han arbejder på. Jeg synes, at det er et fremragende valg, siger Pascarella ifølge Jyllands-Posten til holdets hjemmeside.
Fantastisk leder
Jimmy Nielsen er efterhånden blevet 34 år, men ifølge målmandstræneren har han alligevel udviklet sig i de hidtil to sæsoner, han har spillet i klubben.
- Fysisk klarer han sig fantastisk. Teknisk har han fået rettet på nogle ting ind. Hans måde at læse spillet og hans forståelse for spillet er helt eminent, siger John Pascarella.
Stolt Jimmy Nielsen
Danskeren selv er stolt af udnævnelsen.
- Det er en stor ære at blive kaptajn for et fantastisk hold og en uovertruffen organisation. Det er et rigtig godt hold, og vi bør have ambitioner om at gå efter MLS Cup (mesterskabet, red), siger Jimmy Nielsen.
Jimmy Nielsen fik plads på ligaens All-Star hold i sin debutsæson i 2010. I 2011 blev han kåret til sit holds vigtigste spiller. I Danmark har han repræsenteret AaB(1995-2007) og Vejle(2008-2010).