LIGE NU:

Jimmy Nielsen sagde nej til skifte

Leicester-målmanden Jimmy Nielsen fortsætter jagten på spilletid, efter at han søndag afviste endnu et udenlandsk kontrakttilbud.

Tilbud fra andre klubber
Trods manglende spilletid på førsteholdet i engelske Leicester er holdets målmand Jimmy Nielsen stadig en attraktiv spiller for andre klubber. Tidligere på året afviste den tidligere AaB-keeper en kontrakt fra en udenlandsk klub, og søndag vendte den 30-årige nordjyde igen tommefingeren nedad.

Nej til flyttetur
- Tilbuddet var ikke lige helt passende. Det inkluderede blandt andet en større flyttetur. Jeg er åben over for det hele. At blive lejet ud, et permanent skifte eller at blive for den slags skyld. Det vil ikke være verdens undergang at skulle blive, og derfor skal det også være et klubskifte, som passer mig 100 procent, siger Jimmy Nielsen til Ritzaus Bureau.

Ikke dansk klub
Han ønsker ikke at sætte navn eller nationalitet på den pågældende klub, men afviser, at klubben var dansk. Blot tilbuddet er tilstrækkelig attraktivt for både ham selv og familien, er han åben for et skifte til både ud- og hjemland.

Have det godt
- Det hjælper ikke noget, at du har masser af spilletid, hvis det er et sted, hvor man ikke kan lide at være. Omvendt vil jeg sige, at det er mindst lige så vigtigt at have det godt uden for banen, og det har vi her. Ingen tvivl om det. Og det er også med til at holde humøret oppe, når det ikke går, som det skal, siger Jimmy Nielsen.

Tredjevalg i Leicester
Den tidligere AaB- og Millwall-målmand er nede som tredjevalg i Leicester, og førstevalget Martin Fulop som er udlånt fra Sunderland sidder sikkert på posten som sidste skanse.

Stopper ikke
Den manglende udsigt til at få spilletid får ikke Jimmy Nielsen til at overveje et karrierestop, heller ikke selv om han kan risikere at sidde på bænken til januar 2009, hvor hans kontrakt udløber.

32 år
- Det var selvfølgelig ikke planen. Langt fra. Når kontrakten udløber er jeg 32 år gammel. Men jeg har været heldig med at undgå alvorlige skader. Så hvis motivationen er der, og det hele kører, og der er en klub, som vil have mig, kan jeg sagtens se mig selv spille et par år mere, siger danskeren.

Halvanden kamp
Siden sit skifte fra AaB denne sommer har Jimmy Nielsen spillet halvanden træningskamp for Leicester.