LIGE NU:

JM Racing fik det bedste ud af weekenden

En pokal og alle tre biler stort set uskadte i mål efter fem løb. Det var slutfacit for JM Racings indsats i weekenden på Ring Djursland, hvor Kasper Jensen (Aalborg) og Joachim Stephansen (Sønder Omme) forsvarede de gule og sølvgrå farver i DTC-klassen,

Pokal til Kasper Jensen
Pokalen leverede Kasper Jensen. I sin BMW 320si E90 præsterede han et støt avancement i løbet af dagen. Nummer 11 i første løb. Nummer otte i andet, og så en syvendeplads i finalen, hvor han endte som næstbedste kører i privatcuppen.

- Lørdagens tidtagning var dårlig, men om søndagen fandt vi nogle ting i bilen, som gjorde, at vores pace i løbet var god, så egentlig har udbyttet af weekenden været godt, når man tager det i forhold til min tidtagning, siger Kasper Jensen.

- Jeg fik det ud af det, jeg kunne. Løbene var utroligt tætte, så det var svært at overhale ude på banen. Det var svært at avancere sådan som man godt kunne drømme om, men jeg synes, jeg fik det bedste ud af mit udgangspunkt. Så var det OK at slutte af med et stykke sølvtøj, selv om den var for lille. Men så må vi se, om ikke vi kan gøre den større.

Skidt dag for Joachim Stephansen
Mens Kasper Jensen befandt sig i den bedste halvdel af feltet, hvor han bankede på hos flere af profferne, måtte Joachim Stephansen tage til takke med en kamp i den bageste del af feltet. En væsentlig årsag var det faktum, at han inden tidtagningen blot havde fået en halv time i sin DTC-BMW på den svære bane.

- I det store hele var det ikke min weekend. Jeg manglede noget fart og kunne godt mærke, at jeg manglede den testdag i sidste weekend, så jeg nåede ikke at blive dus med banen i min DTC-racer, forklarer Joachim Stephansen.

- Jeg havde nogle enkelte overhalinger, og så var der en enkelt episode med Brian Mikkelsen, hvor vi ikke var helt enige om tingene. Men sådan er det. Nu gælder det Jyllandsringen næste gang, og der har jeg heldigvis været før. Samtidig skulle også gerne have trænet der en gang mere inden løbet, så jeg håber, at det bliver godt.