Foto: Daniel Mikkelsen

Josefsen jubler

Ifølge folketingskandidat Birgitte Josefsen vil Lars Løkke Rasmussen i dag, under et besøg på Aalborg Universitet, fortælle at Venstre vil genindføre gruppeeksamen.

Regeringen har i den seneste valgperiode fjernet gruppeksamen, men det bliver altså igen en mulighed, også hvis den nuværende regeringen bliver siddende.

- Jeg er selvfølgelig utrolig glad, siger Birgitte Josefsen (Venstre), Folketingsmedlem, Brønderslev.

Der genindføres gruppeeksamen på alle ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Sådan lød det klare budskab til Venstres nordjyske folketingsmedlem Birgitte Josefsen, som kort efter afslutningen på landskampen i parken i går aftes, modtog et telefonopkald med beskeden om, at hun nu kunne sende bolden i mål, efter en lang sej kamp.

Vi forlanger, at de unge vi sender ud på arbejdsmarkedet efter endt studie skal besidde spidskompetencer men også, at de skal kunne samarbejde, lyder det fra Venstre.

- Jeg har brugt samarbejdets fordele for at få et resultat og jeg er utrolig glad for at vi i dag kan lancere resultatet, siger Birgitte Josefsen (Venstre), Folketingsmedlem, Brønderslev.