Den 16-årig roer, der faldt i vandet, var efterfølgende ikke til at komme i kontakt med. Foto: Flemming Christensen, TV MIDTVEST

Junior-roer måtte reddes i land til DM

Der var dramatik til DM i roning i Holstebro da 16-årig mistede bevidstheden på vandet.

En 16-årig kaproer fra Hadsund tippede søndag formiddag rundt med sin båd under Junior-DM, som foregår på Vandkraftsøen ved Holstebro.

- Den 16-årige klamrede sig herefter til båden men var ikke til at komme i kontakt med. Det var meget dramatisk – det er ikke sådan lige at få en bevidstløs mand op af vandet, fortæller formanden for Holstebro Roklub Hans Ulriksen, der også er læge til TV MIDTVEST.

Dommerbåde opdagede hurtigt at noget var galt og kom straks den 16-årige til undsætning og fik ham med besvær transporteret ind til land. Her tilså Hans Ulriksen Hadsund-roeren.

- Han hyperventilerede, og det fik vi talt ham ud af, men han blev aldrig helt klar i hovedet, så vi tilkaldte en ambulance, fortæller formanden til TV MIDTVEST.

Drengen har epilepsi, og først troede man, at det var et sådant anfald. Det viste sig dog at være kramper i nakken, der var skyld i drengens tilstand.

Den 16-åriges træner oplyser til roklubben, at det ikke har været noget farligt.

Lørdag og søndag er Holstebro Roklub vært for 550-600 juniorer, der kæmper om DM.