Foto: Lone Vad Dam

Jutlander Bank udvider med to filialer mod syd

Fusionsbanken overtager to afdelinger på Randers-kanten fra Østjydsk Bank, der ønsker at reducere forretningsomfang.

Jutlander Bank har overtaget to afdelinger i henholdsvis Østervold i Randers og Gjerlev nordøst for Randers, og får med overtagelsen 20 nye medarbejdere og omkring 7000 nye kunder.

Afdelingen i Randers bliver i sine nuværende lokaler, mens afdelingen i Gjerlev rykker over på den anden side af Hammergårdsvej, hvor Jutlander Bank i forvejen har en afdeling.

- Det er glædeligt, at vi med overtagelsen sikrer stabilitet for både kunder og medarbejdere i de to afdelinger. På mange måder vil Randers-kunderne kun mærke overtagelsen i begrænset omfang, idet de som udgangspunkt beholder deres filial, deres bankrådgiver, kontonumre, betalingskort, netbank og så videre. Men hen ad vejen løftes kunderne selvfølgelig stille og roligt over i vores miljø, siger Per Sønderup, der er ordførende direktør i Jutlander Bank.

Overtagelsen betyder, at Jutlander Bank udvider sit kundevolumen med omkring syv procent, og samtidig når op på 23 fysiske afdelinger, hvoraf fire af dem er i Aarhus-området.

- Med etableringen i Randers lukker vi hullet i vores afdelingsnet mellem Mariager Fjord og Aarhus, siger den ordførende direktør i Jutlander Bank.

Overtagelsen skal først godkendes af Finanstilsynet, inden den kan få virkning fra 1. januar.