LIGE NU:

Kæmpe Weber kup i Nørresundby

Webergrill og udstyr til en værdi af omkring to millioner kroner blev i nat stjålet ved et kup på Webers distributionslager i Nørresundby. Her lykkedes det gerningsmænd at køre væk med to containere fyldt med Weber-udstyr.

Nordjyllands Politi er på jagt efter gerningsmændene, som stod bag grill-kuppet mod Weber natten til torsdag. Tyveriet fandt sted omkring kl. 01.40.

- Et vidne har set den lastbil, som er brugt til tyveriet, kører ind på Webers område, fortæller Ole Jensen fra Nordjyllands Politi til TV2/NORD.

Nordjyllands Politi mangler konkrete spor i sagen, og derfor vil politiet gerne have hjælp fra offentligheden. Det er især folk, som måtte have set noget omkring området Hedelund 10 i Nørresundby eller som måtte se de to containere, som politiet gerne vil høre fra.

Politiet efterlyser to containere, som var lastet med gasgrill og weberudstyr til en samlet værdi af to millioner kroner. Containerne er orange og har registreringsnummer NJ 7403 og NJ 7277. Containerne har gul skrift hen ad siden, og her står der vognmand Anders Nielsen.

Gerningsmændene kørte de to containere væk på en Scandia lastbil, som de forinden havde stjålet hos vognmand Allan Bach i Arden. Lastbilen er torsdag blevet fundet ved Hobro.

- Da vi ikke har fundet containerne, så har de måske omlæsset containerne til andre lastvogne, siger Ole Jensen fra Nordjyllands Politi.