LIGE NU:

Kæmpeordre til nordjysk firma

Migatronic skal levere robotter til VW for tocifret millionbeløb

Migatronic Automation A/S, Aabybro - et datterselskab i Migatronic koncernen - har netop vundet endnu en ordre hos VW's datterselskab Sitech.

Ordren er på et to-cifret millionbeløb. Den første levering finder sted i løbet af efteråret.

Den store ordre er samtidig udslagsgivende for at Migatronic opstarter et helt nyt forretningsområde, der under navnet Migatronic Automotive vil gå målrettet efter bilindustrien.

- Vi vil nu gå målrettet mod bilindustrien og etablerer derfor nu et selvstændigt forretningsområde under navnet Migatronic Automotive, forklarer koncern-direktør Peter Roed. Med dette tiltag håber og tror vi på at kunne hente ordrer, som hele Migatronic koncernen kan drage fordel af.

Tillidserklæring
Der er dels tale om en ombygning og en udvidelse af det anlæg, der blev leveret til VW selskabet i løbet af 2003 og 2004, og dels et antal nye svejserobotceller.

Den samlede leverance finder sted til den VW fabrik, der fremstiller bilsæder nær Polkowice i den sydlige del af Polen. Den første ordre indeholdt bl.a. 75 robotter samt et stort antal svejsemaskiner fra Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S.

- Det er en stor tillidserklæring fra VW, siger Peter Roed.

Det nye forretningsområde har udgangspunkt i Migatronic Automation i Aabybro, og virksomhedens salgschef Claus Pagh er udnævnt til Business Area Manager. Claus Pagh, der har stor viden og erfaring inden for automotive området, har været ansat siden 1998.