Foto: TV2 Nord

Kanonslag afbrød Kuhn-kamp i Göteborg

Et kanonslag på banen betød at en storkamp i svensk fodbold blev afbrudt. Nu kan Allan Kuhns tropper fra Malmö vinde på en skrivebordssejr

Allan Kuhns tropper fra Malmö FF måtte onsdag aften gå i omklædningsrummet før tid.

Det samme måtte modstanderne fra Göteborg, og de fik ikke lov at spille kampen færdig.

Årsagen var at en Göteborg-fan kort forinden havde kastet et kanonslag ind i opvarmningsområdet på sidelinjen hvor både Malmö-spiller Tobias Sana og en linjedommer opholdt sig. Det skriver IFK Göteborg på deres hjemmeside.

Ifølge tv2.dk blev Tobias Sana så oprørt over episoden, at han greb det nærmeste hjørneflag og kastede det ud mod Göteborg-tilskuerne. Linjedommeren blev også chokeret af kanonslaget, der eksploderede tæt på ham, og efterfølgende blev kampen afbrudt og begge hold blev sendt i omklædningsrummene. Efter en halv time besluttede man, at kampen ikke skulle spilles færdig.

Da kanonslaget lagde en kraftig dæmper på den gode stemning, der ellers var til det svenske derby, var stillingen 0-0, men IFK Göteborg risikerer nu et nederlag på skrivebordet.

Efter kampen afholdt den kampdelegerede, kampens dommer og sportscheferne fra de to klubber et pressemøde. Det kan du se herunder.

Se pressemødet fra efter skandalekampen.

Se indslaget hvor TV2 Nord fulgte Allan Kuhn til hans første træning i Malmö FF 

06:17

Allan Kuhn blev mødt af jubel og fyrværkeri, da han gik på banen til den første rigtige træner med sin nye titel som cheftræner for den svenske klub Malmö FF. Der var mødt næsten 1500 fans op for at se den første træning efter vinterpausen og for at se den nye træner an.

Luk video