LIGE NU:

Karnevalsleder stopper

Klaus Bystrup vil efter 14 år i spidsen for Aalborg Karneval søge nye udfordringer.

Klaus Bystrup, der i 14 år har været daglig leder af Aalborg Karneval, stopper ved årets udgang. Det oplyser Aalborg Karneval i en pressemeddelelse.

- Der er kun en vis mængde karneval i én person og Klaus vil nu gerne åbne en ny bog i hans professionelle karriere, siger Aalborg Karnevals talsmand Reimar Ivang.

Efter Klaus Bystrups tilbagetræden til nytår er det aftalt, at han fortsætter i karnevallets bestyrelse.

- Det siger sig selv, at Klaus har en enorm kompetence i relation til Karneval og det at afvikle store events i byens rum. Disse kompetencer vil vi naturligvis gerne gøre brug af i det fremadrettede, siger Reimar Ivang.

Aalborg Karneval skriver i pressemeddelelsen, at det har været vigtigt for Klaus Bystrup at aflevere karnevallet videre i god stand.

- Det faktum, at den nye succesfulde forretningsmodel er under implementering, den øgede opbakning fra Aalborg Kommune samt den opbakning som vi oplever fra byens erhvervsdrivende gør at Klaus føler, at dette er det korrekte tidspunkt at give stafetten videre til en ny, siger Reimar Ivang.

Jagten på Klaus Bystrups afløser er sat ind, og Aalborg Karneval taler allerede nu med potentielle kandidater.

- Klaus bliver svær at erstatte, men vi sonderer pt. terrænet efter potentielle kandidater og vi er allerede i realitetsforhandlinger med personer, som har de kompetencer, vi vurderer er relevante. Vi kan dog pt. ikke offentliggøre hvem vi taler med, siger Reimar Ivang og tilføjer.

- Det faktum, at karnevalet i de seneste år har været inde i en turbulent periode med flere væsentlige underskud har naturligvis også indflydelse på de kompetencer som vi er på udkig efter.