LIGE NU:

Kasper Bruun går efter titelkampen

Ubesejrede Kasper Bruun melder sig klar til at kæmpe om boksesportens mesterskabsbælter.

Pandrup bokseren Kasper Bruun har fået 11 sejre ud af 11 mulige. Han karriere som professionel bokser under promotor Kalle Sauerland kører på skinner. Nu er spøgsmålet bare - hvornår får han en titelkamp.

Sporerne efter den seneste kamp bliver fjernet. I sjette runde fik han en flænge i øjenbrynet og i dag bliver stingene taget ud.

Kasper Bruun glæder sig bare til at slagene bliver endnu hårdere. Med lukkede øjne er det nemt kan han nemt forestille sig en kommende titelkamp.

- Jeg ved ikke hvem jeg skal møde, men jeg ved i hvert fald at jeg er hundrede procent klar til det, når kampen kommer, siger en drømmende Kasper Bruun.

Træner Søren Larsen mener at Kasper Bruun skal have noget mere end de 11 kampe han har på cv'et nu, inden der skal bokses en tiltelkamp.

- Sådan en som Mikkel Kessler, der er den største bokser i Danmark, han havde 32 kampe inden han fik sin første titelkamp. Vi har god tid, siger Søren Larsen, der understreger at Kasper Bruun både mangler mere kamperfaring og en bedre fysik.

Søren Larsen har gjort sig tanker om at Kasper Bruun kan få brug for en træner med endnu international erfaring for at nå helt til tops.

- Jeg vil håbe der er en træner, der kan byde ind med noget mere på et tidspunkt. Så er Kasper helt velkommen til at sige farvel til mig, fordi jeg gør kun det her for hans skyld, siger Søren Larsen.

Kontrakten med promotor Kalle Sauerland udløber til nytår, men den 24-årige nordjyde er sikker på at eventyret ikke stopper her.

- I slutningen af næste år, håber jeg at jeg har fået en eller anden mindre titel, siger Kasper Bruun.