Kasper Pedersen på kontrakt i AaB

Den 20-årige forsvarsspiller Kasper Pedersen har skrevet en etårig kontrakt med AaB. Foto: Thomas Gaardsmand

Den 20-årige forsvarsspiller kroner et fint forår med en etårig kontrakt.

Det har været et godt forår for AaB's unge forsvarssspiller Kasper Pedersen. Han har med god succes fået Superligadebut og er noteret for tre officielle kampe.

Og nu har AaB og Kasper Pedersen skrevet kontrakt, der gælder frem til 30. juni 2014. det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Kasper Pedersen kom til AaB fra Aabybro IF som 12-årig og var i sin første tid som seniorspiller tilknyttet danmarksserietruppen, inden han altså fik debut for klubbens førstehold.

- Det er det, jeg har drømt om og arbejdet henimod, så det er selvfølgelig fedt, at det er lykkedes. Nu får jeg mulighed for at at træne med Superliga-truppen og vise mit værd, og så kan jeg forhåbentlig udvikle mig endnu mere, siger Kasper Pedersen.

Også sportsdirektør Lynge Jakobsen glæder sig over aftalen.

- Naturligvis havde vi bemærket Kaspers præstationer både til træning og i Reserveholdsturneringen, men det blå stempel fik han, da han på fortrinlig vis afløste i vores midterforsvar i Superligaen i forårets første kampe. Derfor er vi glade for at have lavet en aftale, og det bliver spændende at følge Kaspers udvikling, siger Lynge Jakobsen.

Forsiden lige nu