Keller skal rejse sig i Frederikshavn

Torben Keller ser frem mod sin næste professionelle boksekamp i Frederikshavn 22. september. Foto: Peter Mortensen (Arkiv)

Ved Nordic Fight Night i Frederikshavn 22. september har Torben Keller noget at bevise efter at hans sidste kamp endte uafgjort.

22. september er Frederikshavn for anden gang vært for Sauerland-boksestævnet Nordic Fight Night, og her kan man udover den norske verdensmester Cecilia Brækhus og danske Patrick Nielsen også opleve den tidligere Pandrupbokser Torben Keller.

Og Keller ser frem til at vende tilbage til Arena Nord, hvor han senest boksede i april.

- Jeg vil sørge for, at fansene får en underholdende aften i Arena Nord. Jeg føler, jeg har noget at bevise, så det bliver dejligt med god opbakning, siger Torben Keller om sin forestående kamp.

Her møder han den ungarske bokser Laszlo Szekeres. I sin seneste kamp i Herning i juni fik Keller kun et uafgjort resultat ud af fire runder mod Luca Arrigo fra Italien.

- Det var en kæmpe skuffelse. Jeg ved, jeg kan gøre det meget bedre, og jeg er virkelig opsat på at vise, hvad jeg kan 22. september, siger Torben Keller.

Torben Keller har bokset fem professionelle kampe. Heraf er fire endt med sejr og en enkelt uafgjort.

Forsiden lige nu